Publicitat
Publicitat

Les postres de carnaval al Maram

El maram programa una xerrada pràctica sobre les postres de carnaval. La coca de greixons, els brunyols i la flaona en seran els protagonistes.

Dins la seva programació gastronòmica anual, el Maram programa per primer cop una xerrada historicopràctica centrada especialment en les postres de Carnaval. Tània Hors, directora del Maram ens ho explicava avui al "Matins en xarxa":

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Gallegos, historiador local i de família pastissera. La coca de greixons, els brunyols i la flaona seran les tres postres que centraran l'acte:

L'acte està programat per demà a les onze del matí. Es preveu una durada de dues hores. L'entrada és gratuïta, però cal reserva prèvia per la limitació de l'aforament de l'espai. Els interessats, es poden inscriure trucant al 972.771666 o bé enviant un correu a l'info@maram.cat 

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar