Més de 15.000 tapes servides a la tercera edició de la ruta de la tapa de l’anxova . La tapa del restaurant Nàutic ha estat la més votada entre els que han acabat la ruta. L'activitat en tant sols tres anys s'ha convertit en un event gastronòmic.
Si t'interessa escoltar-lo, pots contactar amb nosaltres per tal que te l'enviem.
És Vicens Lavado del restaurant Nàutic explicant els ingredients de la seva “amanida d’anxoves” , la proposta guanyadora de la ruta de la tapa de l'anxova de 2013 , un premi concedit pel jurat popular format per les 41 persones que han tastat totes i cadascuna de les tapes presentades .Aquest matí s'ha fet l'entrega de la placa que acredita l'establiment guanyador.La ruta de la tapa de l’anxova de l’Escala ha tornat a superar totes les expectatives , essent qualificat com un event gastronòmic en tant sols tres anys de vida.
Respecte l'any passat s'ha més que doblat les tapes servides, , més de 15.000, durant els dos caps de setmana que ha durat aquesta activitat vinculada a la Festa de l'Anxova.També hi ha hagut rècord d'establiments participants , un total de 33.41 persones han fet la ruta completa , 69 persones fins a disset tapes o més i 416 han degustat com a mínim 7 tapes, tots ells amb dret a diversos premis.En el sorteig fet al mateix restaurant guanyador Gemma Sánchez de l'Escala s'ha emportat l'àpat al restarant del Celler de Can Roca, José Belmonte de Cervelló un paquet d'activitats nàutiques per a dues persones i Fran Boon , que resideix a l'Escala, un àpat a un restaurant de la vila .Aquest any l’ADET també havia organitzat un concurs fotogràfic a Instagram dedicat a la Ruta de la Tapa de l’Anxova. La guanyadora ha estat Marta Falgàs, que es va assabentar del concurs per casualitat.
S'acaba la tercera edició de la ruta de la tapa de l'anxova, els establiments ja pensen què proposaran l'any vinent, i els fans de l'anxova ja esperen saber de quina manera els sorprendran en la propera edició.