Publicitat
Publicitat

El CER es reforça amb un xinès

El xinès Yang Zhou i el Paraguaia Marcelo Aguirre són els reforços del primer equip de Superdivisió per la nova temporada 2015 - 2016. L'equip el formen els catalans Dani Torres i Marc Clotet i els dos internacionals.

Després de l'ascens a Superdivisió d'honor ara fa un mes i les baixes confirmades de Ferran Brugada i Ramon Mampel, el club de tennis taula CER l'Escala ja ha fet oficial el fixatge de dos nous jugadors per completar la plantilla del primer equip. Per una banda el CER incorpora a les seves files el xinès Yang Zhou del que s'espera un molt bon rendiment, ja que arriba com el jugador número 1 de l'equip. L'altre jugador és el Paraguaià Marcelo Aguirre un jove palista de 22 anys que disputa la lliga sueca i que té previst jugar al voltant de 8 partits amb l'equip escalenc, ja que la normativa permet al jugador jugar les dues lligues L'equip és completa amb els jugadors catalans Dani Torres i Marc Clotet que han renovat per una temporada més.

L'arribada de dos internacionals s'ha pogut fer gràcies al conveni i l'acord signat amb l'equip del DKV Borges, el qual és fa càrrec del jugador xinès un fet que beneficia els dos clubs.

De cara a la nova temporada el club vol introduir certes novetats a les pistes de joc i també vol confirmar l'horari del partit a les 17h de la tarda.



Qui també té la plantilla confirmada és l'equip que enguany de Segona Divisió, un equip on les futures promeses del club podran continuar amb el seu aprenentatge.

Amb els deures dels fixatges fets a principi d'estiu, el club només ha de pensar amb la planificació de la nova temporada i gaudir de les vacances d'estiu, tot i que els jugadors més petits continuaran entrenant un parell de cops per setmana per poder competir durant els campionats que els espera a l'Agost.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar