Publicitat
Publicitat

Trobada anual de síndics de Catalunya

Els síndics i defensor locals de Catalunya es troben a l'Escala, la jornada cultural ha reunit a més d'una 50 de persones entre síndics, defensors i adjunts

L'Escala ha acollit avui la trobada lúdica anual que celebren els síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya, convocats pel Síndic Municipal de l'Escala, Jordi Piqué. La jornada ha començat amb una recepció al Museu de l'Anxova i de la Sal, amb l'alcalde Víctor Puga donant la benvinguda i destacant el paper dels síndics, mediant en una situació difícil de crisi i ara també amb una societat que demana canvis.

El Síndic de Girona i president del Fòrum de Síndics i Defensors ha parlat de la importància de la feina dels defensors del poble.

Tancava l'acte el Síndic Local Jordi Piqué, qui ha explicat el contingut del programa preparat per la trobada lúdicocultural i s'ha mostrat satisfet de poder ensenyar el poble de l'Escala a la resta de síndics de Catalunya.

{{ tall Jordi Piqué Síndic de l'Escala }}

Després dels parlaments s'ha fet entrega d'un quadre i un llibre del món dels síndics a l'alcalde i tot seguit s'ha fet la visita guiada al MASLE on han rebut les explicacions per part de la directora del museu, Lurdes Boix. La següent parada ha estat al Jaciment  d'Empúries amb una visita guiada al Museu . La jornada lúdica i cultural dels síndics locals de Catalunya a l'Escala ha continuat amb una passejada pels carrers de la vila tot esperant l'hora de dinar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar