Publicitat
Publicitat

Inici sardanes d'estiu

Ahir va començar la temporada de sardanes d’estiu a la platja. Seran nou dimecres, acabant amb l’audició doble de la nit de la sardana i enllaçant amb la setmana de la Festa Major.

La cobla Vila de la Jonquera va ser l'encarregada d'obrir, ahir, la temporada d'audicions de sardanes d'estiu amb una afluència considerable de balladors i públic en general. Com és tradició a l'Escala, tots els dimecres de juliol i agost hi haurà sardanes a la Platja. Seran un total de vuit audicions simples i, com a cirereta final, una de doble, amb l'etiqueta de "Nit de la sardana", l'últim dimecres d'agost, enllaçant amb la festa major la primera setmana de setembre. Rafel López, regidor de cultura de l'Ajuntament de l'Escala:

Les sardanes dels dimecres d'estiu a la platja marquen la temporada alta en el món sardanista local. Però hi ha moltes altres cites al llarg del calendari anual. Rafel López se'n sent molt orgullós:

Les sardanes de la setmana vinent seran interpretades per la cobla La Bisbal Jove. Per a l'altra setmana s'ha programat la cobla local, La Principal de l'Esala. i els dos últims dijous de juliol hi haurà la Ciutat de Manresa i la Ciutat de Girona. Per a l'agost s'han programat la cobla Lluïsos de Taradell, altre cop la principal de l'Escala, única que repetirà, i la Flama de Farners. A la nit de la sardana, el 26 d'agost, actuaran la Principal d'Olot i la Principal de Porqueres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar