Publicitat
Publicitat

La Colla Gegantera de l'Escala fa una crida buscant nous col·laboradors

La Colla Gegantera de l'Escala busca incorporar nous col·laboradors. Amb el temps ha anat perdent membres havent de reduïr el nombre de trobades a les que participa de 10 a tant sols 4 aquest 2015.

La Colla Gegantera de l'Escala fa una crida buscant nous membres per anar a les trobades en les que participa durant l'any.

L'associació fa temps que va perdent components i es necessiten noves incorporacions perquè la colla escalenca sigui viable.

Per ara , el que s'ha fet és reduïr el número de sortides.

La propera, on qui vulgui pot conèixer el míon geganter, es farà el proper diumenge dia 19 a Vilafant, amb concentració per la cercavila a partir de dos quarts de dotze del migdia.

Qui vulgui assitir-hi també pot optar per sortir des de l'Escala, des de davant el magatzem de la Brigada Municipal a dos quarts d'onze.

Els qui participin com a colla es poden quedar a dinar a Vilafant de manera gratuïta.

Una de les figures més necessàries a la colla són els portadors de gegants, amb gent jova que ha d'anar agafant el relleu dels més grans.

Amés de Vilafant, la Colla Gegantera de l'Escala participara a la trobada de l'Estartit el 19 de juliol, Castellò d'Empúries i l'Escala, el 8 i el 30 d'agost, i tancarà temporada el 27 de setembre a Corçà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar