Publicitat
Publicitat

5a caminada contra el càncer - walrus walk

Dissabte es celebra la cinquena caminada solidària contra el càncer, coneguda com la walrus walk. La comunitat anglesa que l'organitza farà donació dels beneficis obtinguts a la junta local de l'associació contra el càncer.

Amb tant sols quatre edicions celebrades, la Walrus Walk, ja s'ha convertit en una cita habitual cada principi de primavera. Organitzada per la comunitat anglesa que té en el walrus bar el seu centre social, la cita és en aquest bar a dos quarts de deu del matí. Tots els participants són portats en autocar fins a l'Estartit i des d'allà es fa la caminada travessant el massís del Montgrí fins arribar al bar walrus, a tocar el port de la Clota. June Joyce, de la comunitat anglesa resident a l'Escala fa una invitació a participar-hi:

JUNE JOYCE

Enguany la caminada tindrà un record ben especial al seu marit, que va morir sobtadament el nadal passat. Tothom qui vulgui participar a la caminada cal que prèviament s'inscrigui. Es pot fer a l'Oficina de Turisme. El preu per persona és de 20€. Els nens no paguen. Núria Martí, de la Junta Local de l'Associació Catalunya contra el Càncer:

NÚRIA MARTÍ

Recordem horaris. Els participants es troben a dos quarts de deu al bar Walrus de La Clota, són traslladats en autocar a l'Estartit i la caminada engega a dos quarts d'onze des del bar Harveys. Les inscripcions s'han de fer a l'oficina de turisme de l'Escala fins demà divendres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar