Publicitat
Publicitat

L'Escala demana a la Generalitat que els Mossos es traslladin a Can Parals

L'alcalde de l'Escala, Estanis Puig ha aprofitat la reunió de la Junta Local de Seguretat per proposar a la Generalitat traslladi la Comissaria de Mossos al costat de les futures dependències de la Policia Local als terrenys de Can Parals, mantenint així l'estructura de treball que s'està aplicant actualment a les instal·lacions del costat del CAP. Des la Generalitat hi ha el compromís d'estudiar la proposta.

L'ajuntament de l'Escala ha demanat a la Generalitat que la comissaria dels Mossos d'Esquadra es traslladi als terrenys de Can Parals, al costat del que serà la nova seu de la Policia Local, i així continuar amb la fòrmula de proximitat i col·laboració entre els dos cossos que tan bon resultat ha donat.

L'alcalde Estanis Puig ho plantejava al Delegat Territorial d'Interior de la Generalitat a Girona Albert Ballesta dins la Junta Local de Seguretat celebrada ahir al migdia, una reunió que acabava visitant els terrenys en qüestió.

Ballesta es comprometia a estudiar la proposta.

Pel que fa a la Junta Local de Seguretat aportava bones notícies amb un nou descens dels fets delictius, aquesta vegada d'un 7 per cent respecte l'anterior balanç.

Albert Ballesta, ha destacat que el nivell de seguretat del municipi està bastant per sobre de la mitjana catalana i gironina.

Des de l'Escala les bones xifres són el resultat d'una bona planificació.

Entre la resta de xifres que els cossos policials que treballen a l'àrea de l'Escala destacaven hi ha també que el nombre d'accidents de trànsit  continua baixant i ha passat el darrer any de 100 a 88 casos. La gran majoria són petits accidents deguts a un despistament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar