Publicitat
Publicitat

Prèvia Tramuntrail

Bon ritme d'inscripcions a la quarta edició de la Tramuntrail que es celebra aquest diumenge. Es calcula que prop de 200 atletes seran a la sortida que es dona a les 9 del matí des del club nàutic. 

Aquest diumenge dia 21 es celebra la IV edició de  Tramun-Trail de L'Escala, una competició que forma part de la Lliga Trail Montgrí, amb curses a Bellcaire, Torroella de Montgrí i L'Escala. L'itinerari es centra dins el Parc Natural del Massís del Montgrí. Hi ha una gran part que circula pel Camí de Ronda i una altra pel GR-92 . La resta són camins i corriols ben definits. 

És una prova de 21 quilòmetres, una mitja marató de muntanya,  un recorregut que s'ha modificat respecte edicions anteriors.La sortida i l'arribada de la prova es situen a les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala. Les inscripcions van a bon ritme. S'esperen uns 200 atletes.

Les inscripcions es poden fer per internet a la plana web www.curses.cat/tramun.La prova l'organitza el Club d'Atletisme Flama 91, que compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i Club Nàutic l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar