Publicitat
Publicitat

Balanç desigual de les activitats d'estiu del CER i la UBET

Balanç desigual de les activitats d'estiu del CER i la UBET. El cinema a la fresca del CER no ha aconseguit recaptar les donacions necessàries, tot i tenir molt de públic, i la seva continuïtat està en dubte. Per la seva banda, la UBET es mostra satisfeta de l'assistència de públic a les diferents activitats de l'estiu i aposta per repetir-les l'any vinent.

Com ja va passar al mes de juliol, el balanç definitiu de les activitats organitzades durant l'estiu és diferent pel CER que per la UBET. Mentre el CER es planteja la continuïtat del cinema a la fresca per falta d'aportacions econòmiques tot i tenir assistència de públic, la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics aposta per repetir les activitats l'estiu que ve perquè ajuden a dinamitzar el comerç. Escoltem Mercè Rueda, presidenta del CER. 

Tal com explica Mercè Rueda, la guardiola de donacions arriba a cobrir un deu per cent del cost total del cinema a la fresca.

Per la seva banda, Eloi Ballesté, president de la UBET, es mostra satisfet de la resposta de la gent a les diferents activitats i destaca l'èxit del zumba.

De cara a l'any que ve, la UBET aposta per la continuïtat.

Tant el cinema a la fresca com les activitats de la UBET s'han acabat aquesta setmana per no coincidir amb els actes de la Festa Major.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar