Publicitat
Publicitat

Parlem

El bon mes d'agost no ha compensat l'irregular juliol, marcat especialment pel mal temps. Així ho comenta l'alcalde Estanis Puig al programa "Línia Directa" que s'emet aquest vespre. Un programa on es repassen altres temes locals com la bona evolució pressupostària o projectes emblemàtics com al reforma del front marítim.

El del 2014 noha etsat un estiu bo. Tots els indicatius així ho apunten, tot i que amb matisos. El mes d'agost sempre és el més estable per a poblacions turístiques com l'Escala, però enguany no ha servit per a compensar un juliol especialment marcat pel temps i els nombrosos episodis de pluja. Estanis Puig, alcalde de l'Escala

ESTANIS 01

És un fragment de l'espai "Línia directa" que s'emetrà aquest vespre per Canal 10. Una entrevista on també es parla de temes com la reforma del front marítim de l'Escala. Un tema que aquesta tardor vinent serà sotmès a una enquesta:

ESTANIS 02

Els temes econòmics també apareixen a l'entrevista d'avui. Primer, per parlar dels ingressos municipals. L'alcalde en destaca un punt com són les plusvàlues, concepte pel qual a mes d'agost ja s'ha superat la previsió que s'havia fet per a tot l'any:

ESTANIS 03

Un dels temes prioritaris cada tardor a l'Ajuntament és l'elaboració i modificació, si cal, de les ordenances fiscals. La política de cara a 2015 serà, un any més, la de no incrementar la pressió fiscal:

ESTANIS 04

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar