Publicitat
Publicitat

Zumba a Riells

Les sessions de zumba a Riells han experimentat enguany un increment espectacular de participants. La plaça de l'Univers ha mostrat cada dijous participacions massives. Dijous vinent se'n farà l'última sessió de la temporada-

Ja fa uns anys que, entre les activitats d'estiu de Riells es programen sessions d'aquesta disciplina de fitness anomenada zumba. Però mai havia tingut l'èxit i el seguiment d'aquest estiu. Ritmes llatins com la salsa, el merengue, la cumbia, el reggaetón o la samba i que, amb el guiatge d'un monitor o monitora, fa arrencar el públic a ballar i seguir unes coreografies basades en passos senzills i repetitius, aptes per a totes les edats. No cal una preparació física en concret, el que possibilita que tothom s'hi pugui afegir. I les sessions d'aquest estiu, cada dijous a la plaça de l'Univers, n'han estat una bona mostra. I és que, tot i que fa anys que es programen aquestes sessions, enguany hi ha hagut un increment espectacular de participació fent que la pista de la plaça de l'Univers s'ompli a vessar tant de practicants com de curiosos que omplen la graderia mirant-s'ho.Com a modalitat esportiva, la zumba es va crear l'any 1994 pel colombià Beto Pérez. Una modalitat que s'ha demostrat molt interessant i útil per a tonificar el cos, per elevar les pulsacions, per cremar calories i sobretot, per passar una estona divertida.

Les sessions de les tardes dels dijous formen part de la programació d'activitats d'estiu de la Ubet. En aquest cas s'ha programat conjuntament amb el Patronat Municipal de l'Esport i la Piscina Municipal. La de dijous vinent serà l'última sessió de la temporada. De tota manera, de zumba se'n pot practicar a l'Escala quasi tot l'any, ja que també forma part de les activitats dirigides que es programen tot l'any a la piscina municipal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar