Publicitat
Publicitat

Dissabte 24 hores del bàsquet

18 equips de bàsquet competiran aquest dissabte en les 24 hores de bàsquet de l’Escala. Una competició on predomina l’ambient festiu i de bona companyia, en un format que enguany comença de bon matí i s’allargarà fins entrada la matinada.

El pavelló municipal de l'esport acull aquest dissabte la segona edició de les 24 hores de bàsquet, que organitza el club bàsquet l'Escala. Ja fa deu dies que les inscripcions es van tancar en arribar al màxim assumible per l'organització, que són 18 equips, catorze en l'apartat masculí i quatre en el femení. La competició s'obrirà a les nou del matí i es calcula que la final es jugarà entre quarts de tres i les tres de la matinada, modificant així el format de l'any passat.Pep Andrades, president del Club Bàsquet l'Escala:

Els equips són tots provinents de la demarcació de Girona. En total poc més de 200 jugadors més acompanyants i públic en general, que faran viure una jornada on predomina més l'ambient festiu i de bona companyonia que no pas la competició:

Els equips participants s'agrupen primer en lliguetes on juguen tots contra tots partits de format reduit de trenta minuts, quinze per part, sense aturar el rellotge. Acabades les lliguetes, fase eliminatòries de vuitens a final, on només les semifinals i la final es juguen seguint el format de partit complert. No seran estrictament vint-i-quatre hores, però la marató d'hores i partits jugats saciaran, de ben segur, els seguidors més fanàtics d'aquest esport.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar