Publicitat
Publicitat

Prèvia Portalblau i Nits temàtiques

El Festival Portalblau continua aquest cap de setmana amb la inauguració de l'espai de la Mar d'en Manassa. Divendres acollirà un concert en col·laboració amb el Festival de Peralada, dissabte i diumenge serà el torn del pop en català de Joan Dausà i Mazoni. Dilluns es projectarà una pel·lícula a la platja del Portitxol. 

Aquest cap de setmana torna a ser intens per a la setena edició del Festival Portalblau. Divendres s'inaugurarà l'emblemàtic espai de la Mar d'en Manassa amb el concert de l'Orquestra Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya que oferirà un repertori escollit expressament per a l'ocasió i dedicat al noucentisme. La novetat d'aquest any és que es tracta d'una actuació que s'ha programat conjuntament amb el Festival de Peralada. Elisenda Trias, directora.

Dissabte continuen les propostes del Portalblau, que inclouen dos concerts i una projecció de la pel·lícula Passi el que passi de Robert Bellsolà.

També aquest cap de setmana, l'Escala ofereix una altra actuació. Es tracta de la tercera nit temàtica al casal dels jubilats. L'espectacle serà de dansa amb una sorpresa musical a la mitja part. Ramon Ministral és el president de la llar del jubilat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar