Publicitat
Publicitat

Festival Portalblau 2014

Els bisbalencs Mazoni, Tomeu Penya, Joan Dausà i l'escalenca Paula Grande actuaran a la setena edició del Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània, que com l'any passat s'allargarà durant tot l'estiu. Serà del 19 de juliol al 10 d'agost. Aquest any estrena col·laboració amb el Festival de Peralada, es consolida l'escenari de l'Alfolí de la Sal i abandona Empúries. 

La setena edició del Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània continua amb els canvis introduïts l'any passat. Tindrà 14 propostes, entre concerts, muntatges teatrals i infantils i activitats. Com a caps de cartell destaquen els bisbalencs Mazoni,  l'incombustible Tomeu Penya, Joan Dausà i l'artista local Paula Grande. Com l'any passat, els concerts s'allarguen juliol i agost i començaran el 19 de juliol. El canvi més significatiu és que les actuacions es concentren a la Mar d'en Manassa, que augmenta aforament, i a l'Alfolí de Sal, que es consolida com un nou escenari. Per primer cop es descarta la ubicació d'Empúries. Elisenda Trias, directora del festival, posa l'accent en què se segueix amb la tònica d'oferir espectacles per a tota la família, com és el cas d'Els Fantàstics de Jernomi Stilton. Escoltem Elisenda Trias i tot seguit Estanis Puig, alcalde de l'Escala.

Connectant amb el concepte de mediterraneïtat, el dia 8 d'agost es recuperen els noms internacionals i actuarà el prestigiós violinista libanès Ara Malikian, amb l'Orquestra en el Tejado. I com és habitual també s'inclou una taula de debat, aquest any sobre la immigració. En aquesta setena edició també s'estrena col·laboració amb el Festival de Peralada. Escoltem primer Elisenda Trias i després Estanis Puig.

La presentació, feta aquest matí a l'Alfolí de la Sal, ha comptat amb la participació de Jaume Pla, ànima de Mazoni. El grup actua el dia 3 d'agost a la Mar d'en Manassa.

Portalblau continua amb la línia de contenció i aquesta edició compta amb un pressupost de 150.000 euros que assumeix íntegrament l'Ajuntament de l'Escala, la qual cosa representa una reducció dràstica respecte d'anteriors edicions. El preu de les entrades oscil·la entre els 10 euros i els 20 euros. La programació també inclou una marató de muntatges fotogràfics i una exposició dedicada als Colors de la Mediterrània. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar