Publicitat
Publicitat

Sílvia Paneque i Víctor Puga fan una visita de campanya a l'Escala

Sílvia Paneque i Víctor Puga fan una visita de campanya a l'Escala. S'han centrat en la Confraria de Pescadors i han parlat del projecte de transformació de la piscina del Voramar. Paneque no es refia de les enquestes.

Sílvia Paneque i l'escalenc Víctor Puga, números 1 i 2 de la llista del PSC per Girona  a les eleccions del 12 de maig, han visitat l'Escala.

Entre d'altres han visitat la Confraria de Pescadors al port i s'han acostat al Passeig Marítim, a tocar de la piscina del Voramar, un projecte sobre el qual han debatut una bona estona.

Respecte a les eleccions de diumenge, Paneque deia que no es refia de les enquestes que posen el PSC com a clar guanyador. Té clar  que, vist com han estat els últims 10 anys de govern a Catalunya, es fa necessari un canvi de rumb.

Durant la visita els ha acompanyat el portaveu del PSC a l'Escala i alcalde Josep Bofill, que comentava que el projecte de la piscina del Voramar ja ha passat per ple i el tràmit s'ha enviat a Costes de la Generalitat, tot i que  farà falta el vistiplau de Costes de Madrid.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar