Publicitat
Publicitat

El gegant Asclepi s'estrena a Empúries

La Colla  Empòrion ha estrenat el seu gegant Asclepi a Empúries. El Triumvirat Mediterrani ha estat l'escenari ideal pel tret de sortida de la nova entitat cultural  de l'Escala

La Colla Empòrion ha inaugurat gegant en un entorn únic com ho és el jaciment arqueològic d'Empúries. La nova entitat gegantera de l'Escala ha batejat el seu primer gegant, l'Asclepi, tot aprofitant la celebració del Triumvirat de l'Escala-Empúries. 

El bateig ha estat apadrinat per la Colla Gegantera de Cassà, que va venir acompanyada dels seus dos gegants, l'Aldric i la Isaura, dos faraons egipcis que van ser creats l'any 1959. L'Asclepi ha vist la llum després de tres mesos des de l'anunci de la creació d'una nova entitat gegantera a l'Escala. 

Per davant li espera tota una temporada farcida de trobades geganteres, la primera d'elles aquest proper cap de setmana a Argelaguer.

La direcció del Museu Arqueològic d'Empúries veu amb molts bons ulls que la nova colla tingui un gegant dedicat al principal símbol del jaciment.

El consistori escalenc també es mostra molt satisfet per aquesta estrena

La Colla  Empòrion també va ser l'organitzadora del sopar romà que es va fer el mateix dissabte a la Plaça Víctor Català,  una mostra que l'entitat també vol estar al capdavant de l'organització d'altres actes al llarg de tot l'any.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar