Publicitat
Publicitat

Aday Benítez té ganes de continuar a la banqueta del FC l'Escala

Aday Benítez no s'amaga i ha manifestat que el seu desig és continuar liderant el projecte del FC l'Escala. Aquesta seria la primera notícia de la nova temporada 2024-25. Benítez se sent valorat i estimat per la família blaugrana. 

Aday Benítez ja ho ha confessat. El seu desig és quedar-se una temporada més a la banqueta del FC l'Escala. El tècnic arribava al novembre després de la no continuació d'Arnau Sala, debutava a casa contra l'Hospitalet i des de llavors ha sumat trenta-un punts.

Aquesta està essent l'última setmana del curs. Dissabte, darrer partit al camp de la Rapitenca. A partir de llavors, l'equip patirà canvis.

A qui s'hauria de renovar primer?

Jordi Xumetra ha manifestat que s'estaria plantejant penjar les botes. La bala de l'Estartit canviaria d'opinió amb la continuïtat d'Aday?

L'excapità del Girona FC ha rebut elogis de diferents entrenadors i jugadors rivals. També els del soci Antoni Bonachera, que creu que aquesta plantilla és la millor de la història. Bonachera ho confessava en un dels programes en el que col·labora cada divendres, el Zona Mixta de Ràdio l'Escala.

Aday fa algunes setmanes manifestava que acceptar el projecte de l'Escala va ser una gran decisió. En va ser conscient un cop va aterrar al Nou Miramar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar