Publicitat
Publicitat

El hattrick de Jordi Alzina i la fita de Tomàs Llorens a la Marató d'Empúries

Cada atleta té la seva història. En la present edició de la Marató d'Empúries en destaquen especialment dues. A Jordi Alzina només li faltava guanyar la mitja per tenir els tres títols i ho ha assolit aquest 2024. I Tomàs Llorens, de 64 anys, ha corregut la mitja número 100.

La Marató d'Empúries ens ha deixat moltes anècdotes. Jordi Alzina amb la victòria en els 21 quilòmetres ja pot dir que ha guanyat la marató, la mitja marató i la cursa dels deu quilòmetres a l'Escala, una fita a l'abast de pocs. 

      

Un dels que està lluitant per aconseguir-ho és Jordi Rabionet, que en aquesta ocasió acabava segon a la cursa popular. Cal destacar també la gesta que ha assolit Tomàs Llorens. És un atleta de 64 anys que ha completat la seva mitja número 100 a l'Escala. La primera va ser el 1992.


La guanyadora dels 21 quilòmetres, Martina Moreno, feia la seva primera mitja. Venia del món del ciclisme professional.


Hem de recordar que en el recorregut més llarg, el de 42 quilòmetres, el rècord està en 2h 21min i 42 segons. Marca de Carles Montllor l'octubre de 2021. Enguany, ha tornat a guanyar, però no ha millorat el seu temps. I el millor temps femení està en 2h 55min i 26 segons, assolit per Rebeca Suárez. Aquest 2024, la guanyadora ha estat Jackeline Gómez amb un temps de 3h 1min 25 segons.

    

EL REPORTATGEhttps://www.canal10.cat/video/24795-el-reportatge-marat-d-emp-ries

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar