Publicitat
Publicitat

Inici del curs 2023/24 a l'Escola d'Adults de l'Escala

Aquesta setmana engeguen els cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística, primera de les nombroses ofertes incloses a l'Escola de Formació Permanent d'Adults. Entre el que queda de setembre i primers d'octubre engegaran la resta d'ofertes com anglès, pintura, danses i tall i confecció.

L'oferta de formació d'adults per al curs 2023-2024 a l'Escala consta d'un total de 12 grups, bona part dels quals comencen les classes aquesta setmana. És el cas, per exemple dels cursos de català, impartits per professionals del Consorci per a la Normalització Lingüística. Entre demà i dijous, els quatre grups programats (un més dels previstos inicialment), començaran les classes. Els de nivell bàsic en horari de tarda, de tres a cinc; i els d'elemental, en horari de matí, dimarts i dijous, de deu a dotze. Entre tots els grups hi ha una seixantena d'alumnes inscrits. I val a dir que tot i obrir un grup més dels previstos, ha quedat llista d'espera per al nivell Bàsic 1, que s'intentarà eixugar amb un nou curs que començaria el mes d'octubre. I en tot cas, al desembre hi haurà un nou període d'inscripcions per a aquelles persones que finalment no puguin fer cap curs ara o que no hagin estat a temps d'inscriure-s'hi. Aquests nous cursos començarien el gener de 2024.

A banda dels cursos de català, entre aquesta setmana i la primera d'octubre han de començar també les classes de la resta de matèries que s'ofereixen enguany. Algunes d'aquestes ja son tot un clàssic de l'escola d'adults com ara el grup de ceràmica que imparteix Margarida Geronès, al qual s'hi sumen el de l'Escala d'art, pintura i dibuix impartit per Marc Torrent; o el curs de danses tradicionals catalanes impartit per Montserrat Clos.Cal sumar-hi els cursos d'anglès que imparteix Marta Callol. S'han previst dos grups: un de nivell principiant i un altre de nivell mitjà.I també dins l'oferta de l'escola d'adults cal comptar-hi els grups de tall i confecció, amb Carme Palou de professora. S'han previst quatre grups, en la franja horària de cinc a vuit del vespre, cadascun un dia de dilluns a dijous.

Per aquells qui encara no s'hagin inscrits, la informació necessària es pot trobar contactant amb cadascun dels professors, als números o correus electrònics que consten al fulletó de l'escola d'adults. El trobareu al web municipal lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar