Publicitat
Publicitat

Les inscripcions al taller de memòria van a bon ritme

A pocs dies d'acabar la data límit per les inscripcions, el taller de memòria d ela tardor de 2023 ja suma fins a 54 apuntats. Fins aquest divendres hi ha temps per inscriure's a les oficines de serveis socials de Can Maset. 

El taller de memòria per gent gran ha obert les inscripcions per aquesta temporada de tardor i a pocs dies d'acabar el termini ja s'han apuntat fins a 54 persones, distribuïdes en 4 grups diferents. El procés que està obert des del 18 de setembre a les oficines de serveis socials de Can Maset, s'acabarà aquest divendres dia 22, així que qui es vulgui apuntar encara hi es a temps, per fer-ho entre les 9 i la 13h

L'inici dels tallers estan programats pel proper 25 de setembre i acabaran el 12 de desembre. Seran sessions d'1h de durada i que es duran a terme entre dilluns i dimarts, bé a l'Aula 1 de l'Escola d'Adults, o bé a la Sala Polivalent del Casal dels Jubilats, en horari de tarda. Avui hem pogut parlar amb la Maria Rosa Fernandez i la Concepció Budó, que s'acabaven d'apuntar. 

El taller de memòria ja és un fixe de l'agenda de tardor, destinada a la gent gran de l'Escala, i s'organitza amb col·laboració del Casal del Jubilats Jardí del Pedró.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar