Publicitat
Publicitat

Una segona edició de la Botiga al Carrer molt concorreguda

La UBET fa un balanç excel·lent de La Botiga al Carrer d'aquest passat diumenge a l'Escala. Les parades de La Platja i La Riba van rebre molts compradors i passejants que van aprofitar una diada de luxe per caçar oportunitats i renovar fons d'armari.

Fins a 14 establiments han participat a  la segona edició de  La Botiga al Carrer d'aquest 2023. El bon temps ha acompanyat en una diada on l'espai de la Platja i La Riba han vist passar centenars de compradors i passejants entre les parades. Els tres dies de Festa del Pont de la Diada han portat mots visitants a l'Escala i tant dissabte com sobretot diumenge, l'entorn de la platja es va convertir en un bullici de gent.

Si la primera edició de primavera va patir per la meteorologia, en aquest cas els organitzadors destaquen l'èxit absolut d'aquesta diada comercial a l'Escala

Els establiments van oferir al públic i compradors una gran varietat de gènere, amb promocions molt atractives. La roba i el calçat hi tenien molt de `pes, però no eren pas l'únic tipus de parada que hi vam poder trobar.

Si bé es cert que hi vam poder veure encara roba d'estiu, a les parades ja s'olorava la tardor i l'hivern que han d'arribar, amb molta roba de promoció per quan la fred comenci a apretar.

Ara, la UBET espera aprofitar els dies de bon temps que queden i l'allargament d ela temporada per poder encarar ja una temporada de tardor i hivern on arribarà el moment de fer balanç i preparar la campanya de Nadal

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar