Publicitat
Publicitat

Diumenge arriba la segona edició de La Botiga al Carrer

Coincidint amb el cap de setmana llarg de La Diada, la UBET celebra la segona edició de la Botiga al Carrer d'enguany. Si la primera va estar marcada pels successius ajornaments pel mal temps, aquest cop s'assegura que Diumenge les parades podran omplir l'entorn de La Platja

El cap de setmana de La Diada es senyal de que arriba La Botiga al Carrer a l'entorn de La Platja. La UBET escull aquests dies del segon cap de setmana de setembre per portar per segon cop l'any les botigues inscrites a l'UBET a l'aire lliure.

En la primera edició d'aquest any, el mal temps els hi va jugar una mala passada i van haver d'ajornar-la fins a 3 cops consecutius . Ara sembla que no serà el cas i acompanyarà molt bon temps. Hi participaran un total de 14 establiments adherits a l'UBET que disposaran les parades entre La Platja i La Riba, 2 menys dels que van participar per primavera 

 A la botiga al carrer hi podrem trobar botigues tan diverses com les clàssiques de roba i sabates, però també molta altre varietat d'establiments que s'hi adhereixen.

Aquest segon torn arriba a les acaballes de la temporada d'estiu i inici de rutines com pot ser l'inici del curs escolar o la tornada a la feina. Una bona oportunitat per guaitar i comprar amb previsió.

La Botiga al Carrer és un senyal més que la temporada d'estiu va acabant, però també un bon moment pels botiguers alhora de fer balanç i encarar la nova temporada de tardor.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar