Publicitat
Publicitat

Mario Pasqualotto fa una donació a l'Escala d'una de les seves obres

L'artista multidisciplinari Mario Pasqualotto ha fet entrega al municipi de l'Escala d'una peça de la sèrie 'El nom de Déu és femení'. L'obra ha estat exposada aquest estiu a l'Alfolí de la Sal en la mostra 'Que le ciel t'entende!', que han visitat unes 1.500 persones.

"El nom de Déu és femení" és una sèrie pictòrica, creada per Mario Pasqualotto, que reflexiona entorn del gènere de la divinitat. L'artista barceloní vol trencar així, amb l'imaginari col·lectiu que vincula Déu amb un home i és per això, que l'obra pren la forma d'un pantocràtor. La peça ara, reposarà en alguna de les dependències municipals de l'Escala, ja que aquest divendres Paqualotto l'ha donat en el municipi "com a mostra d'agraïment".

De fet, el treball de l'artista s'ha pogut veure durant tot l'estiu a l'Alfolí de la Sal, amb motiu de l'exposició 'Que le ciel t'entende!'. La mostra fou fruit d'una col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Vila Casas, i la van visitar unes 1.500 persones. Sobre el llenç es desplegaven materials com el coure, el plom, el plàstic o el paper, per tal d'abordar temàtiques de desigualtat, fanatisme religiós i el canvi climàtic.

L'obra s'ha entregat aquest divendres al matí, a les dependències de l'Alfolí de la Sal, i s'ha comptat amb la presència de Pasqualotto i del batlle de l'Escala, Josep Bofill. Ambdós han mostrat el seu agraïment i a hores d'ara, s'està acabant de definir a quin indret es destinarà el quadre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar