Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala debuta diumenge a la tarda al camp del Reus

Els d'Arnau Sala i Botxi Minic s'estrenen a la històrica Tercera Federació aquest diumenge al camp del Reus. També aquest cap de setmana, el triatleta Adrià Carreras serà al mundial d'Ironman a Niça. I a l'Escala, tindrem la regata de trimarans Weta Regata i diversos partits amistosos de futbol i de bàsquet. 

El primer equip del FC l'Escala debuta a Tercera aquest diumenge a les sis de la tarda al camp del Reus Redis. Després de moltes setmanes d'entrenament, arriba l'hora de la veritat. 

Els escalencs han tancat una pretemporada sense cap derrota. Cinc victòries i un empat. Triomfs contra la Muntanyesa, Sabadell, Marca de l'Ham, Tossa i Peralada i empat contra l'Espanyol B. Pel que fa a gols 16 a favor i 3 en contra. El màxim golejador d'aquest estiu ha estat Eric Pimentel amb 4. Després ja vindria el juvenil Adam Oualiti amb 3 i Burama Danjo i Maha Konteh amb 2. 

A banda de la Tercera Federació, també arrenca la lliga de Segona Catalana. El Bellcaire de Pitu Batlle s'estrena a la nova categoria contra el Porqueres d'Àngel Roig mentre que l'Empuriabrava de Gabri Maragall rep la visita del Torroella aquest diumenge a dos quarts de set. Els bellcairencs juguen diumenge a les 12. 

Qui encara està en pretemporada és el segon equip. Demà dissabte a les set, els de Marquet juguen a casa contra el Sant Gregori. Serà l'últim test abans d'encetar la lliga el pròxim cap de setmana a Fortià. 

En bàsquet, dos amistosos dels primers equips demà dissabte a la tarda a l'Escala. El sènior masculí de Sergi Jambert rep a dos quarts de cinc el sots25 de la Bisbal i a les sis, el sènior femení de Toni Espinosa juga contra el Quart.

Parlem ara de triatló perquè l'escalenc Adrià Carreras competirà al mundial d'Ironman aquest diumenge a Niça. L'objectiu el té molt clar. 

I des d'ahir dijous i fins diumenge a l'Escala s'hi està disputant una nova edició de la Weta Regata, aquesta competició de trimarà en la qual estan competint més de vint tripulacions. Hi ha representació del nostre país, però també de França, Bèlgica, Gran Bretanya i Holanda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar