Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala afrontarà la Tercera Federació amb una mitjana d'edat de 24

La mitjana d'edat del primer equip del FC l'Escala serà de 24,34. El jugador més jove és Izan González de 18 i el més veterà Jordi Xumetra de 37. En un equip és clau combinar la joventut i l'experiència. Aquesta és si més no l'aposta de la junta i direcció esportiva i cos tècnic per una temporada històrica a la Tercera Federació.

El FC l'Escala té una plantilla de vint-i-tres jugadors entre les nou renovacions i els quinze fitxatges. Doncs bé, la mitjana d'edat és de 24,34. El més jove és Izan González, que ha arribat a l'Escala en qualitat de cedit pel Cornellà i el més veterà, Jordi Xumetra, la bala de l'Estartit que ha deixat l'Olot per fitxar per l'Escala. 

Entre els integrants del primer equip, n'hi ha tres que tenen 19 anys, són els casos de Pablo Calvete, Iker Garcia i Oriol Argelés, els dos primers vestien la samarreta del Girona i el darrer la del Figueres. 

Amb 20 anys tenim a Marc Marí i amb 21: Marc Quer, Adrià Ramirez, Ibuki Nemoto i Roger Fortuny. 

Amb 22, però pràcticament amb 23, David Grifell, Burama Danjo, que de viure a Granollers passarà a viure a l'Escala, i Ivan Amoedo.

La joventut estarà compaginada amb la veterania, la veterania de Josu Currais, que té 30 anys; el porter Nacho Ferreti, que en té 33 i Jordi Xumetra que en té 37. 

{{ tall Nacho Ferreti, jugador del FC l'Escala }}

Per cert, l'equip d'Arnau Sala i Botxi Minic han jugat dos amistosos fora de casa, un al camp de la Marca de l'Ham i l'altre contra el Tossa de Mar. Contra la Marca, el resultat va ser de 0 a 6. El juvenil Adam Oualiti va fer un hattrick, Pime un doblet i Burama va quedar-se amb un. I a Tossa, el marcador va ser de 0 a 2. Les dianes les van signar Ibuki Nemoto i Roger Fortuny.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar