Publicitat
Publicitat

Quinze baixes, onze renovacions i tres fitxatges als sèniors del Club Bàsquet l'Escala

Els sènior femení i masculí del Club Bàsquet l'Escala han patit molts canvis respecte a l'exercici anterior. Canvis d'entrenador, de jugadors i de categories. Aquest estiu ha estat molt mogut: quinze baixes, onze renovacions i tres fitxatges. Les de Toni Espinosa i els de Sergi Jambert han iniciat la pretemporada.

Els sèniors femení i masculí del Club Bàsquet l'Escala han retornat als entrenaments quan falta pràcticament un mes per l'inici de la nova temporada 2023-24, que arriba amb canvis destacats, canvis d'entrenador, de categoria, de jugadors i també d'horaris. Aquest estiu, s'ha confirmat fins a quinze baixes, deu al sènior masculí i cinc al femení, un femení que enguany serà dirigit per Toni Espinosa i no per Pau Esponellà.

Les blavetes seguiran competint a la Segona Catalana i les jugadores que han renovat respecte a la temporada anterior en són set: Júlia Espinosa, Neus Bermejo, Laida Martínez, Sibil·la Leal, Helena Llobet, Mercè Bolasell i Laura Casals. Espinosa ha passat d'entrenar al seu fill Enric a la seva filla Júlia.

Cal destacar també que ha retornat a l'equip Eva Guinart, després de ser mare, i s'han afegit a l'equip Jordina Llobet, amb passat al GEiEG, Uni Girona i Palamós, i Paula René, ex del Vilafant.

I de baixes n'hi ha hagut un total de cinc, les de Carla Herrera, Laia Cuspinera, Aida Cantenys, Elia Puig i Marian, que va deixar l'equip el curs passat. Herrera, però, tot i retirar-se del bàsquet continuarà entrenant. La plantilla, que ja té amb deu jugadores, no està tancada.

El femení començarà la competició el 23 de setembre a casa contra l'Ateneu Montserrat. La lliga serà de vint-i-sis jornades i la categoria tindrà cinc equips gironins i nou de barcelonins. Els partits els jugaran més diumenge que dissabte.

Pel que fa al masculí també té nou entrenador, Sergi Jambert en comptes de Toni Espinosa. 

Enguany, l'equip masculí serà una fusió del sèniors A i B de l'any passat. De l'A han continuat quatre jugadors Adrià Usan, Edgar Punsola, Joan Mitjanas i Roger Botargues i del B Arnau Costey, Fran Samba, Lluís Pujolàs, Joel Martínez i Lluc Bosch. 

Un total de deu jugadores que vestien la samarreta el curs passat han marxat. El descens a Tercera ha fet mal. Les baixes han estat les d'Enric Espinosa, Adrià Cantenys, Abu i Birahema Krubally, Sergi Company, Litus Martini, Miquel Martí, Arnau Vizcaino, Pol Darnès i la de Gerard Alonso. L'objectiu d'aquest any és patir el mínim possible.

Recordem que Jambert, l'any passat era jugador del sènior B i que enguany ha passat a ser l'entrenador.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar