Publicitat
Publicitat

Arriba la 4a edició de la Rúa de Carnaval d'Estiu

Demà a la nit arriba una nova edició de la rua de carnaval d'Estiu a l'Escala. 8 carrosses locals i 1 de convidada aplegaran prop de 400 persones que desfilaran des de la Plaça de l'Univers fins a La Platja 

l'Escala es tornarà a guarnir de carnaval. Demà a la nit a partir de les 21:30 començarà la Rua de Carnaval d'Estiu a l'Escala a la Plaça de l'Univers de Riells. Desfilarà per quarta vegada fins a La Platja de les Barques, tot resseguint el front marítim i serà una nova oportunitat per veure les carrosses engalanades, les disfresses i comparses, 4 mesos després de l'edició d'hivern. 

Es preveu molt bona assistència, tan a la rua com també al sopar i al ball a la sala polivalent, dos actes que completen el programa d'aquesta edició. La nit serà llarga, perquè després del ball encara hi haurà sessió de Dj's.

És la quarta edició d'una cita cultural i festiva ja del tot consolidada. Un esdeveniment que dona el tret de sortida a la programació de l'estiu.

Els mateixos organitzadors, confessen que a la rua d'estiu ja no hi ha tants de nervis ni estrès com al carnaval de Febrer i per tant dona joc a passar-s'ho molt millor. Recordeu, demà dissabte a les 21:30 a La Plaça de l'Univers, tot estarà apunt per gaudir i ballar a ritme de carnaval. .   

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar