Publicitat
Publicitat

La final de la Copa Catalunya Amateur, l'últim obstacle del FC l'Escala

El FC l'Escala busca ser el flamant campió de la Copa Catalunya Amateur a Martorell aquest diumenge mentre que el Bellcaire de Pitu Batlle té l'objectiu de guanyar o empatar contra l'Empuriabrava B per confirmar la primera posició del grup 16 de la Tercera Catalana. Aquest diumenge també serà protagonista el patinatge.

El FC l'Escala disputarà aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia a Martorell la final de la Copa Catalunya Amateur contra el Reddis, el campió del grup 3 de la Primera Catalana que va eliminar el cap de setmana passat el Mollerussa a la tanca de penals. Per la seva banda, els escalencs van haver d'imposar-se el Rubí, el millor segon, per obtenir el bitllet per la final. El cos tècnic anxover espera recuperar a algun jugador més del primer equip. Contra el Rubí, molts estaven de vacances.

Encara en futbol, el Bellcaire de Pitu Batlle tancarà la competició diumenge a les sis a casa contra l'Empuriabrava-Castelló B. Rebrà el primer passadís perquè el passat cap de setmana confirmava l'ascens a Segona Catalana a Sant Pere Pescador. Amb una victòria o empat s'assegurarien la primera plaça.

A Sant Pere Pescador no va haver-hi celebració, sí a Palafrugell.

I pel que fa a patinatge, explicar-vos que diumenge a les dotze del migdia, el Pavelló serà l'escenari del Festival d'Estiu del Club Patinatge Artístic de l'Escala. Els clubs convidats aquesta vegada en seran cinc: Porqueres, Palafrugell, Figueres, Castelló d'Empúries i fins i tot el Maresme. Hi haurà una exhibició a càrrec de David Canyet. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar