Publicitat
Publicitat

Comencen les inscripcions per La Festa del Carme

La setmana vinent, concretament el divendres 16 de Juny, comencen les inscripcions per la Festa del Carme d'enguany. Un tràmit que s'haurà de fer a l'oficina de l'OAC i amb cita prèvia. La Festa del Carme es celebrarà el proper 16 de Juliol, amb el programa d'actes tradicional. 

La Festa del Carme comença a escalfar motors. A partir del Divendres 16 de Juny els interessats i interessades majors de 74 anys ja es podran inscriure presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Aquest procés estarà obert fins el 7 de Juliol i qui es vulgui passar per l'OAC haurà de demanar cita prèvia al 972774848. El servei d'inscripcions tindrà un horari limitat , que serà entre les 9 i les 11h del matí de dilluns a divendres. 

Des del patronat i la organització es recorda que hi ha unes normes a seguir, entre elles que a la processó cal anar acompanyat del nét, néta o familiar directe. Els Matrimonis es poden acompanyar mútuament i els acompanyants a la processó seran els mateixos que al dinar. Finalment cal recordar que a la processó l'homenatjat s'haurà de situar sempre  a la dreta. 

L'Homenatge a la Vellesa arribarà el proper 16 de Juliol a la seva 72ena edició, amb un programa d'actes que seguirà el que ja s'ha fet tradicionalment. A les 10h es presentarà la catifa de la sal, enguany dedicada al mestre Lluis Albert. A les 11h la processó marítima que arribarà un quart d'hora més tard a la Platja de les Barques. Prop de la mitja s'iniciarà la processó fins a l'Església de Sant Pere i tot seguit la Eucaristia. 

Un cop acabada la missa, es faran tres sardanes de vermut i ja a les 14h el dinar als Homenatjats a la Sala Polivalent. A les 19h arribarà el torn de les sardanes a la Platja a càrrec de la Cobla Costa Brava i a 2/4 d'11 el ball posarà el fi de festa. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar