Publicitat
Publicitat

Cala Montgó, primera parada de Swim No Limits amb quatre-cents nedadors

Per segona vegada que Swim No Limits inicia temporada a Cala Montgó. Les quatre travesses que ha proposat han tingut una participació que ha fregat els quatre-cents inscrits. Adrià Luque i Marina Roca, els dos esportistes del GEiEG, van ser els més ràpids en el recorregut de 5.500 metres.

Sota un sol radiant, tres-cents setanta-cinc nedadors s'han animat a participar en la primera de les quatre travesses que hi ha programades fins al moment de la Copa Swim No Limits. L'estrena ha estat a Cala Montgó, però l'organització ja té confirmades altres proves a Llançà, Portbou i l'Estartit.

A l'Escala, els dos recorreguts més llargs, els de 5.500 i 2.500 metres han tingut una participació de 330 nedadors. Els que portaven un casquet rosa feien el recorregut més exigent i el de color verd el de dos quilòmetres i mig. Adrià Luque, del GEIG, era el primer a travessar la meta amb un temps de 59 minuts i 7 segons. Segon va ser Aleix Blanes i tercer Emeryc Gennesson. I en la categoria femenina, la més ràpida va ser Marina Roca, també del GEIEG, que va aturar el cronòmetre a l'1 hora, 9 minuts i 46 segons. Segona va ser Sònia Rojas i tercera Laura Santañes.

En els dos quilòmetres i mig, Javier Navarro va ser el més ràpid en la modalitat masculina amb un temps de 31 minuts i 27 segons mentre que Normand Charlotte, del Canet 66 Natacion guanyava la categoria femenina signant una gran marca, 36 minuts i 36 segons. Un dels participants d'aquesta distància era l'escalenc Adrià Carreras. Va quedar onzè i el seu temps 37 minuts i 22 segons.

Els dos altres itineraris eren solidaris. Els diners anaven directament a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La sortida Kids va comptar amb vint-i-cinc inscrits i la de relleus amb cinc equips de quatre nedadors cadascun.

És la segona vegada que Swim No Limits inicia temporada a la nostra població.