Publicitat
Publicitat

En marxa el primer concurs de joves talents del Festival Portalblau

És en dansa la primera edició del concurs Escenari Portalblau que proposa el festival escalenc. L'objectiu és donar una oportunitat als joves talents per donar-se a conèixer. Els tres primers classificats podran actuar al festival i rebran una dotació econòmica de 500 euros.

El Festival Portalblau té en marxa la primera edició del concurs Escenari Portalblau.Va dreçat al talent jove emergent i ofereix la possibilitat als guanyador d'actuar dins el festival.L'entrega de material dels participants s'ha de fer abans del 9 de juny, la selecció es farà del 10 al 12 i el dia 13 es donaran a conèixer els guanyadors.Les tres propostes artístiques guanyadores actuaran disn el Festival a la Plaça Víctor Català el dia 17 de juny, i rebran una recompensa de 500 euros.El concurs es va promocionar a les xarxes socials i la resposta ha estat molt més àmplia del que es podria imaginar.

Les bases per participar es podent trobar a portalblau.cat.La fitxa que l'artista ha d'aportar  ha de contenir una presentació detallada del projecte i els enllaços al material audiovisual que el representa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar