Publicitat
Publicitat

El femení disputarà la promoció de descens a partit únic a casa contra el Gavà

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala es juga la permanència a Segona Catalana a partit únic. Sortosament, les de Pau Esponellà disputaran l'enfrontament com a locals perquè el Gavà va quedar pitjor classificat. Qui guanyi salvarà la categoria i qui perdi la perdrà. El partit és dissabte a les cinc.

Guanyar, guanyar o guanyar. Al sènior femení només li valdria la victòria aquest dissabte a la tarda contra el Gavà per seguir un curs més a la Segona Catalana. La promoció de descens serà a partit únic.

Les escalenques són les favorites a guanyar. Les estadístiques així ho demostren. Des del cos tècnic, però es demana precaució. Les blavetes han guanyat tretze dels vint-i-sis partits que han disputat mentre que les rivals n'han guanyat cinc dels vint-i-dos.

A la segona volta, l'equip ha millorat molt, sobretot amb el retorn de Neus Bermejo, que va fitxar per l'Escala la temporada 2021-22 juntament amb Júlia Espinosa i Laida Martínez. I aquest estiu, l'equip ha tingut quatre cares noves, les de Sibil·la Leal, Helena Llobet, Aida Catenys i Marian.

L'Escala no havia deixat d'entrenar tot i tancar la temporada el segon cap de setmana de maig amb la doble victòria contra Cassanenc i Sant Celoni.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar