Publicitat
Publicitat

Preparació de la sorra de les platges de cara a l'estiu

Avui han començat les tasques per preparar la sorra de les platges d'Empúries de cara a la temporada d'estiu, unes platges que no necessitaran pràcticament aportació de sorra nova. Les de Riells i el nucli antic estan a punt.

A l'Escala es treballa des de fa setmanes en la preparació de la sorra de les platges de cara a la temporada d'estiu.Del que es tracta és de fer una redistribució uniforme de la sorra, la neteja i la retirada de les xarxes de protecció que eviten que les tramuntanades i temporals se l'enduguin de les platges.Es va començar per la Plaja del nucli antic i ara mateix es treballa a les d'Empúries..A diferència d'altres temporades no caldrà aportació de sorra a la majoria de les platges, tant sols en serà necessària una petita quantitat a les d'Empúries.

Les tasques de preparació de les platges de cara a la temporada d'estiu estan incloses al contracte de l'empresa que se n'encarrega.

Enguany, pel canvi d'empresa que presta aquest servei, la que fins ara n'era l'adjudicatària ha deixat de prestar-lo i la nova contracta no entra en vigor fins a principis de juliol.És per això que s'ha arribat a un acord amb l'empresa Peraferrer per tal que s'encarregui del que queda per fer , és a dir les platges d'Empúries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar