Publicitat
Publicitat

Els principals canvis de competir a la Tercera Federació

El FC l'Escala es prepara per fer el salt al futbol nacional. Competir a la Tercera Federació vol dir que cos tècnic i jugadors han de tenir contracte i que hauran de fer més quilòmetres pel país. Està per confirmar si finalment hi haurà divuit equips a cada grup. El president també ha explicat que hi haurà segon equip.

Competir a la Tercera Federació vol dir fer un pas més. Vol dir que no només, l'equip jugarà a les províncies de Girona i Barcelona com fins ara sinó que també haurà de trepitjar les de Tarragona i Lleida. A més, la categoria és nacional i això vol dir que ja es tracta d'una competició semiprofessional. Cos tècnic i jugdors hauran de tenir contracte i hauran de declarar a la seguretat social.

Aquest canvi tindrà un cost important i és per aquest motiu que la Real Federación Española de Futbol està al costat dels clubs. De mitjana, un equip que competeixi a la Tercera Federació el curs vinent rebrà un ajut econòmic d'entre seixanta-un i seixanta-sis mil euros.

Pel que fa estrictament a la competició, tot indica que la categoria tindrà divuit equips per grup. Això vol dir que hi haurà menys descensos. 

Costa també confirmava que hi haurà recepció oficial a l'Ajuntament i que la presentació dels equips es farà probablement en algun partit de pretemporada. Parlant de la base, Costa afirmava que hi haurà segon equip el pròxim curs.

L'entrenador serà Marc Colomeda, més conegut com a Marquet.

Aquest és un petit avançament de l'entrevista que ha concedit el nou entrenador del recuperat segon equip que emetrà íntegrament el pròxim dilluns Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar