Publicitat
Publicitat

Arnau Sala es queda i Toni Espinosa marxa

Un cop tancat el curs, els clubs comencen a dissenyar els projectes per la pròxima temporada. En el cas del futbol, el primer equip continuarà comptant amb Arnau Sala a la banqueta mentre que Toni Espinosa ha decidit no seguir al capdavant del sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala per desgast.

El FC l'Escala ha anunciat la renovació del tècnic Arnau Sala, que ha portat a l'equip a una categoria històrica com és la Tercera Federació a un poble com és l'Escala que supera la barrera dels deu mil habitants. Sala, ja confirmava als mitjans de comunicació locals abans de tancar el curs, que hi havia hagut les primeres converses, això sí, informals per tractar la renovació que finalment s'ha concretat un cop el conjunt escalenc ha tancat el grup 1 de la Primera Catalana amb derrota al camp del Can Gibert per 2 a 0.

Seran precisament ells els qui escolliran justament la plantilla per la pròxima temporada. El curs passat, van canviar el cinquanta per cent de jugadors.

Per cert, entrenadors de la categoria com Miquel Ángel Muñoz i Axel Vizuete no continuaran amb els seus respectius equips. Muñoz ha deixat de ser tècnic del Peralada perquè tècnic i club no han arribat a un acord i Vizuete tanca etapa amb el Girona B. Feia sis temporades que hi era.

Qui tampoc continuarà al capdavant de l'equip és Toni Espinosa, l'entrenador del sènior masculí del CB l'Escala. Després d'entrenar l'equip durant dues temporades s'ha desgastat.

Espinosa ha viscut dues temporades ben diferents: ascens i descens.

Espinosa s'incorporava el club l'any passat quan l'equip militava a Tercera i va assolir un gran ascens, només va perdre un partit i de només un punt. Enguany, no s'ha assolit la permanència a Segona. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar