Publicitat
Publicitat

El juvenil B es juga ser campió aquest diumenge

a El juvenil B del FC l'Escala podria proclamar-se com a campió de lliga demà dissabte a dos quarts de set a casa contra el Sant Feliu de Guíxols. Els de David Puig i Yati Baldeh van desfer-se còmodament del Mont-ras dimecres per 0 a 7 i depenen d'ells mateixos per guanyar la lliga. Seria el tercer equip del club que guanyaria el títol aquesta temporada. Qui també acabarà la lliga aquest cap de setmana, també demà dissabte, serà el primer equip, però ho farà al camp del Can Gibert, un camp que recordaran bé els aficionats escalencs perquè justament va ser l'estadi on l'Escala va assolir l'ascens històric a Primera Catalana el curs 2013-14

El juvenil B del FC l'Escala podria proclamar-se com a campió de lliga demà dissabte a dos quarts de set a casa contra el Sant Feliu de Guíxols. Els de David Puig i Yati Baldeh van desfer-se còmodament del Mont-ras dimecres per 0 a 7 i depenen d'ells mateixos per guanyar la lliga. Seria el tercer equip del club que guanyaria el títol aquesta temporada.

Qui també acabarà la lliga aquest cap de setmana, també demà dissabte, serà el primer equip, però ho farà al camp del Can Gibert, un camp que recordaran bé els aficionats escalencs perquè justament va ser l'estadi on l'Escala va assolir l'ascens històric a Primera Catalana el curs 2013-14.

En tennis, l'equip absolut del club competeix demà a Salou, a les tres del migdia, als quarts de final de la fase final d'aquesta competició catalana.

I en bàsquet, explicar-vos que el sènior femení no començarà la promoció de descens aquest cap de setmana sinó el proper. El primer partit seria dissabte 3 a les cinc de la tarda a casa contra el Gavà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar