Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala programa un torneig per no federats pel pròxim 17 de juny

El torneig per no federats tornarà a ser protagonista a l'Escala el pròxim dissabte 17 de juny. El CTT CER l'Escala ha volgut recuperar aquest torneig coincidint amb la bona situació esportiva que està passant el club. El cartell ha estat obra de Quim Teixidor i ja es podrà veure per diferents punts del municipi.

El CTT CER l'Escala recuperarà el pròxim dissabte 17 de juny el torneig de tennis taula per no federats. La bona situació per la qual està passant el club esportivament parlant ha fet que es comencin a recuperar activitats que s'havien deixat de fer com ara aquesta competició popular. El torneig es farà al pavelló municipal, al matí competiran els joves i a la tarda els més adults.

Les inscripcions, que les infantils estan valorades en deu euros i les sèniors en quinze, es poden fer a partir d'aquesta setmana.

L'entitat CER l'Escala està orgullosa que una de les seves seccions esportives tan arrelades al municipi com és el tennis taula impulsi aquest tipus d'activitats adreçades als escalencs i escalenques.

L'Ajuntament dona suport en aquest esdeveniment i espera que el torneig tingui una bona rebuda entre la població.

El cartell del torneig és obra de Quim Teixidor i conté simbolismes que tenen a veure obviament amb el municipi i també amb el club. El gest del jugador és un tipus de servei que pràctica molt Joan Sues, alctual doble campió d'Espanya de veterans, i la prespectiva en la que estan els dos norais recorden clarament a la xarxa de la taula i l'onada que es veu de fons que transmet força i potència representa la nova etapa que ha iniciat el club amb foc nou i moltes activitats que s'aniran organitzant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar