Publicitat
Publicitat

CP presenta llista i programa en una Sala Polivalent plena

Josep Bofill es presenta com la garantia de continuïtat i capacitat de gestió per als propers anys. Enllestir el POUM, construir l'ETAP o obrir l'Estany de Poma son només tres dels projectes claus. 



Com ja havia fet en la presentació de Bofill com alcaldable, l'exalcalde Víctor Puga, va ser l'encarregat de presentar el qui vol renovar la responsabilitat com a alcalde de l'Escala, Josep Bofill.Ho va fer davant un auditori de més de 270 persones, davant l'escenari de la Sala Polivalent.Els candidats de més amunt de la llista van repassar exhaustivament la feina feta durant els últims quatre anys. Martí Guinart, la feina feta en cultura, patrimoni i turisme; Maite Cortés, en educació, Robert Figueras, en serveis públics i urbanisme i Boran Minic en esports i salut.Va ser llavors quan Josep Bofill va pujar a l'escenari per fer una extensa exposició del programa de govern amb què Candidutara de Progrés demana la confiança per continuar governant. Posant per davant conceptes com la capacitat de planificar i de prendre decisions valentes i amb seny

Puntejant les propostes recollides en un programa d'una trentena de planes va parlar, per exemple, del problema d'habitatge.

També de la creació d'una regidoria de transició energètica

I de serveis. Més específicament de la recollida d'escombraries, on proposa la recollida porta a porta en barris residencials.

Un dels punts destacats del programa de CP és acabar la redacció del POUM, la tramitació del qual es va obrir ja fa dues legislatures.

El POUM és un dels deu projectes claus que recull el programa de CP. Entre aquests hi ha la reforma de la Casa del Mar i del passeig Lluís Albert; l'obertura de l'Estany de Poma, la finalització del Clos del Pastor com a Espai Víctor Català, la construcció de l'ETAP, la nova biblioteca i auditori, la reordenació de la torre de Montgó, la renovació del parquet del pavelló i la instal·lació d'un de nou a la Sala Polivalent i l'ampliació de l'aparcament soterrat de Plaça Catalunya amb 90 noves places.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar