Publicitat
Publicitat

'Junts', de Joaquim Hostench, a les semifinals de 'La sardana de l'any'

La sardana 'Junts', del compositor escalenc Joaquim Hostench, aquest cap de setmana es juga passar a la final de l'edició d'enguany de 'La Sardana de l'any'.  Té com a rival 'Esperit Bisbalenc' de Jordi Paulí.

Fins dilluns a les 12 del migdia hi ha de temps per votar en una nova semifinal del concurs 'La sardana de l'any'.En concret, es tracta de la sisena semifinal, i té participació escalenca.Quimet Hostench ha anat passant rondes i ara és el torn de la semifinal amb la sardana 'Junts'.S'enfronta a 'Esperit Bisbalenc', una composició de Jordi Paulí.

Per votar cal anar a la plana web lsda.cat i a la portada ja s'hi pot veure el formulari per votar.A la banda esquerra s'hi pot escoltar la careta d'entrada, la presentació de la sardana i acte seguit escoltar-la.A la dreta, es pot omplir el formulari posant el nom i cognoms, és necessari també indentificar-se amb el DNI i un correu electrònic, escollir la sardana i finalment prémer el botó de votar.Recordem que 'La sardana de l'any' és un concurs adreçat a promoure les sardanes estrenades durant la darrera temporada, amb 3 categories de premis:Un és el Premi Popular,  escollit pels seguidors del concurs. Les sardanes candidates competeixen en eliminatòries setmanals. Les finalistes s'enfronten en un Concert Final.El Premi de la Crítica és escollit per un jurat de músics professionals entre les sardanes participants.Finalment, el  Premi Joventut  té l'objectiu d'incentivar la composició en autors joves, i és escollit per un jurat professional.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar