Publicitat
Publicitat

Joaquim Hostench torna a optar al premi La Sardana de l'Any

Joaquim Hostench arriba a l'equador de les eliminatòries de la Sardana de l'Any de 2023. Aquesta setmana la sardana titulada Junts ha superat la 9ena eliminatòria i ara ja es prepara per la propera votació al mes d'Abril. 

El Concurs La Sardana de l'Any torna a estar en marxa, i Joaquim Hostench torna a participar-hi. L'any passat ja va aconseguir el premi popular amb la sardana Elna, dedicada a la seva besnéta, i ara es presenta amb la sardana Junts, que es dedicada a la Cobla Principal de Banyoles, on va torcar-hi durant molts anys. 

Junts, ha guanyat la semifinal corresponent a la 9ena ronda, amb 1160 punts i competint amb compositors com Jordi Paulí i Maria Mercè Navarro. Joaquim Hostench ens explica el camí que li queda per endavant a l'edició d'enguany. 

La sardana que ha presentat enguany és un homenatge a la cobla on ell va tocar i formar part durant molts anys, La Principal de Banyoles. 

La propera votació ja serà al mes d'abril i mentre espera les properes rondes, en Quimet Hostench també ens avança alguna primícia per aquest any, l'estrena de dues sardanes inèdites.

Hem de recordat que en Joaquim Hostench també va rebre el premi per la composició més popular l'any 2014 amb la sardana Doll d'Amor. Les sardanes d'aquest compositor escalenc són ben conegudes arreu de Catalunya i interpretades en moltes ballades. Estarem ben atents a com es desenvolupen les següents rondes del concurs, que arribarà a la fase final el proper mes de Juny

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar