Publicitat
Publicitat

Dia de la Poesia amb recital teatralitzat

"Tot el que em cal ja ho duc a dins", basat en textos de la canadenca Rupi Kaur ha servit per commemorar a l'Escala el Dia Mundial de la Poesia. Es va poder veure ahir al vespre a la biblioteca Víctor Català.

El Dia Mundia de la Poesia es commemora cada 21 de març des que la UNESCO així ho va estipular en la seva conferència general de París l'any 1999, amb l'objectiu de recolzar la diversitat lingüística a través de l'expressió poètica i fomentar la visibilitzció d'aquelles llengües que es troben en perill.Es tracta d'una bona ocasió per a honorar els poetes, per a reviure tradicions orals de recitals de poesia i promoure la lectura, l'escriptura i l'ensenyament de la poesia, així com fomentar la convergència entre poesia i altres arts escèniques, com es va fer, sense anar més lluny, ahir al vespre a la sala d'actes de la biblioteca Víctor Català. L'acte va consistir en un recital poètic teatralitzat sobre Rupi Kaur, una autora canadenca d'arrels indies, a càrrec de l'actriu Cristina Noguer.

Per acompanyar el recital, l'actriu es va acompanyar de tota una ambientació especial que ajudava a concentrar-se en el context i i el contingut del text. La commemoració va ser seguida per una quinzena d'espectadors.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar