Publicitat
Publicitat

Un tal Shakespeare arriba a l'Escala

Marcel Tomàs & Cascai Teatre porten a l'Escala el seu últim espectacle 'Un tal Shakespeare'. Una comèdia on els personatges més Shakesperians en són els protagonistes amb clau d'humor.

 

Així comença 'Un tal Shakespeare' el més nou de Marcel Tomàs & Cascai Teatre, una comèdia de pallassos moderns que han perdut el nas vermell per oferir a l'espectador un particular univers creatiu amb les icones més representatives del dramaturg anglès. De fet,ens trobarem dins una festa Shakespeariana on els convidats són Otel·lo, Romeu, Lady Macbeth, Hamlet o la mateixa Julieta. 

 

Una obra hilaranti molt dinàmica on els protagonistes entren i surten de les escenes i el públic no pot evitar el riure. De fet, com passa a la majoria d'obres de Cascai Teatre, es busca en tot moment la complicitat amb el públic i també l'ajuda directa d'aquest. A l'Escala tres van ser els escollits per pujar dalt de l'escenari i compartir unes escenes amb la companyia. 

 

L'obra ha fet la volta diferents punts d'Espanya amb molt bona acollida per allà on ha passat, en total porten una seixantena de representacions i això que la Covid va ajornar la seva estrena.

 

El públic escalenc va sortir de la sala polivalent amb llargs aplaudiments i un gran somriure.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar