Publicitat
Publicitat

El PlayBack de veterans retorna amb èxit

El retorn del PlayBack després de pandèmia ha estat un èxit i la 33ena edició conclou després de 3 passis i més de 400 entrades venudes. Diumenge a la tarda es va penjar el cartell d'aforament complet, amb un públic que va xalar de valent. 

El PlayBack de veterants  de l'Escala ha tornat al CER i ho ha fet per la porta gran. Han estat tres anys de pausa degut al pas de la pandèmia i malgrat les baixes i entrebancs de darrera hora, el públic ha fet costat a l'espectacle i ha xalat de valent. 

Enguany hi havia prou novetats en el format, amb una nova presentació, a càrrec d'una tal Samantha i un repertori d'actuacions molt variada d'estil i en molts idiomes. 

En total han estat 18 actuacions que s'han repetit en 3 sessions de divendres a diumenge. Les dues primeres sessions es van tancar amb un 75% de l'aforament i la de diumenge a la tarda va penjar el cartell de complet. l'Organització es mostra molt satisfeta per l'èxit de públic i la tornada a l'escenari de la sala del CER.

 

Ara, també assumeixen que després del COVID el retorn no ha estat pas fàcil. Organitzar un nou espectacle i recuperar-se de baixes, sempre és un repte. 

Després del bon regust de boca ara cal fer una pausa. així que  ja s'encara l'edició que ve, que serà la 34ena.

El Playback de Veterans és un dels espectacles més consolidats al calendari de l'Escala, el seu retorn és una bona notícia i un nou punt de partida perquè continuii el show. 

  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar