Publicitat
Publicitat

"Un tal Shakespeare", diumenge a l'Escala

La companyia Cascai Teatre passa l'obra universal de Shakespeare pel filtre còmic de Marcel Tomàs amb l'espectacle "Un tal Shakespeare", diumenge a la tarda a la sala polivalent. Grans i petits hi riuran de valent en un espectacle distès i participatiu per a tots els públics.

A l'escenari del teatre, tot està a punt per a una nova sessió del més gran dramaturg de tots els temps: William Shakespeare. Però resulta que els actors no arriben i dos operaris d'escena del teatre acaben ocupant el seu lloc. Això provoca tot un seguit de situacions hilarnats arrencant de forma inevitable la riallada del públic. I és que a "Un tal Shakespeare" la qüestió ja no és "Ser o no ser"; és "riure o no riure". L'obra és protagonitzada per Marcel Tomàs i Toni Escribano.

A l'obra, els actors entren i surten d'escena, es barregen amb el públic, al qual fan partícep de l'espectacle, que és recomanat per a tots els públics.

L'obra, estrenada al festival Temporada Alta de l'any passat, es podrà veure diumenge a les cinc de la tarda, a la Sala Polivalent. El preu de l'entrada és de 5 euros, 3 els menors de 14 anys. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar