Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala lluitarà per aconseguir un ascens històric

A la Primera Catalana li queden deu jornades i el FC l'Escala està instal·lat a la primera posició des de la primera jornada. Els d'Arnau Sala tenen sis punts més respecte als seus immediats perseguidors i en aquesta segona volta, l'objectiu és guanyar el Granollers i el Figueres a casa. Els jugadors tenen un somni, ascendir a Tercera Divisió.

Els cos tècnic i jugadors del FC l'Escala tenen ganes de fer-la grossa aquesta temporada. Volen ascendir a la Tercera Divisió per primera vegada a la història. De fet, s'han disputat vint-i-jornades i des de la primera que ocupen la primera posició. A la Primera Catalana li queden deu jornades, trenta punts, i els escalencs tenen sis punts de marge respecte a segon i tercer classificat.

Dels deu partits que queden, sis seran a casa. Els més esperats són sens dubte els del Granollers i Figueres.

L'Escala sempre està notant pressió.

Els escalencs han sumat 43 punts dels 60 possibles, una mitjana de 2,15 punts per partit. En canvi, Granollers i Figueres n'han sumat 37, això és 1,85 punts per partit.

Entrenadors com Manel Sala, del Manlleu, i Roger Vidal, del Banyoles, dos històrics de Tercera, també han parlat de com veuen al FC l'Escala

Els escalencs rebran el Granollers el pròxim 23 de març i el Figueres el 21 de maig, la que serà la penúltima jornada de lliga i la darrera que es jugui al Nou Miramar, ja que els d'Arnau Sala tancaran el curs al camp del Can Gibert.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar