Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala pateix contra els equips que estan en descens

El CER està patint amb els equips de la part baixa de la classificació a la Superdivisió Masculina de Tennis de taula. Dos mals resultats amb equips de la cua fan perillar les places europees.

El CTT CER l’Escala perd contra el Parla per 2 a 4 i competir a l’ETTU Cup, a la segona competició europea, no serà gens fàcil perquè rivals com Burgos, Irun i San Sebastian de los Reyes apreten. Els escalencs empataven a 3 contra el cué Murcia la setmana passada i aquesta s’han vist superats contra un Parla que aterrava a l’Escala a la zona de descens. Els més fluixos han posat contra les cordes als palistes anxovers. 

Aquesta jornada han guanyat Norbert Tauler i Konstantin Chernov. Tauler superava a Xavi Peral per un ajustat 3 a 2 i Konstantin Chernov s’imposava per 3 a 1 a Miguel Angel Pantoja. Chernov, en el primer enfrontament va deixar escapar la victòria. De guanyar 2 a 0 a perdre per 2 a 3 i això que en el cinquè onze guanyava per 6 a 1...

A la lliga li queden quatre jornades, desplaçaments a Madrid per jugar contra el Collado Mediano i a Galícia per tancar el curs a la pista de l’Arteal. Entremig, dos partits a casa, un contra el Burgos i l’altre contra el Pontevedra.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar