Publicitat
Publicitat

Furió, Mendez i Zaragoza queden primeres a la competició de rítmica de l'Escala

Iris Furió, Sofia Méndez i Leire Zaragoza, gimnastes del Club de Rítmica de l'Escala, han quedat primeres a la competició que s'ha fet aquest diumenge al nostre municipi. Ha estat la primera vegada que el pavelló acull un campionat provincial d'aquest esport. El juny de 2021 va ser escenari d'un campionat, però era comarcal.

L'Escala ha estat escenari de la competició individual nivell B de gimnastíca rítmica. L'esdeveniment, que s'ha fet al pavelló, ha reunit un total de 170 gimnastes provinents d'una vintena de clubs de la demarcació de Girona, com ara de Blanes, Sils, Palafrugell, Roses, Figueres i com no l'Escala. Les participants tenien entre 6 i 14 anys, les més petites eren prebenjamines i les més grans, cadets. Les escalenques, per exemple, va competir en totes les categories.

El Club de Rítmica de l'Escala prensentava nou actuacions individuals i tres d'elles van convèncer al jurat i van pujar al primer esglaó. Iris Furió quedava primera en categoria prebenjamina, Sofia Mendez en la infantil i Leire Zaragoza en la cadet. 

Abans de la darrera entrega de premis, el conjunt aleví nivell A de l'Escala va fer una exhibició amb les mases i la veritat és que va fer-ho molt bé sobre el tapís i és que en diverses ocasions es van emportar aplaudiments del públic, sobretot quan recollien les mases després de tirar-les ben amunt.

La competició l'organitzava el Consell Esportiu de l'Alt Empordà i va escollir que el campionat es fes a l'Escala per aquest motiu:

La pròxima competició serà aquest diumenge a Palafrugell. Toca competició de conjunts dels nivells A i B.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar