Publicitat
Publicitat

Lloret, Vilassar de Mar, Parets i Tona, els rivals d'aquest cap de setmana

El FC l'Escala té derbi gironí aquest diumenge a partir de les dotze contra el Lloret. Els d'Arnau Sala volen tornar a guanyar davant dels aficionats. Pel que fa al bàsquet, els sèniors jugaran a casa i en relació amb el tennis taula té cita a Múrcia. Diumenge, l'Escala serà escenari d'un campionat de karts i també d'un torneig de gimnàstica rítmica.

El primer equip del FC l'Escala disputarà el segon partit al Nou Miramar contra el Lloret, un equip que va frenar el Granollers el passat cap de setmana i que va quedar segon l'exercici anterior, a una posició per sobre dels escalencs. Els blaugranes arriben al derbi gironí havent guanyat èpicament el Vic i consolidant-se encara més a la primera posició. Aquest diumenge a les 12 h del migdia tornarà a ser una altra prova de foc contra una plantilla que és quarta. 

En el partit de la primera volta, els d’Arnau Sala van guanyar per la mínima, per 0 a 1, amb un golàs de falta de Marc Marí. Encara en futbol, el juvenil preferent jugarà dissabte a casa, a les quatre contra el Vilassar de Mar després d'empatar a 1 contra el Fornells. És un equip de la part baixa i l'equip buscarà la victòria.

En tennis taula, el CER té partit a Murcia amb ganes de continuar sumant. El rival no té marge d'error i és que compta amb tres punts i està instal·lat a la zona vermella. Per sortir-ne necessitaria vuit punts. És més, encara que guanyés els sis partits que queden no tindria assegurada la permanència.

En bàsquet, els sèniors jugaran a casa demà dissabte. El femení contra el Parets a les cinc i el masculí contra el Tona a tres quarts de set. Les de Pau Esponellà en el partit de la primera volta van guanyar i els de Toni Espinosa van perdre. 

I en gimnàstica rítmica, l'Escala diumenge serà l'epicentre d'aquest esport i és que el pavelló serà escenari de la segona fase individual nivell B de la lliga territorial on participaran unes dues-centes gimnastes de la demarcació de Girona. 

És un campionat que organitza el Consell Esportiu de l'Alt Empordà que començarà a les nou i culminarà a dos quarts de cinc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar