Publicitat
Publicitat

L'Escala prepara els actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora

El proper 8 de Març l'Escala es sumarà a les reivindicacions del Dia Mundial de la Dona Treballadora, es preparen 7 actes al llarg de la setmana i el mateix dia 8 es llegirà un manifest oficial a la Biblioteca Victor Català.

l'Ajuntament de l'Escala s'implica de ple a la celebració del Dia Mundial de la Dona Treballadora. El dia 8 de Març serà el dia central, amb la lectura del manifest i una xerrada sobre les pioneres del feminisme i la literatura a la Biblioteca Victor Català.

Al llarg de la setmana s'han programat fins a 7 actes per commemorar aquesta diada, en un context reivindicatiu, però també molt cultural. Hi tindran cabuda llibres, exposicions, concerts, tallers i fins i tot la visió de la dona al món clàssic d'Empúries en una visita guiada el proper diumenge 12 de Març. Des de l'Ajuntament destacaven el taller d'autodefensa feminista programat per l'Espai Jove l'Esbotzada´.

A nivell institucional s'està treballant de manera ferma en igualtat i feminisme, des de novembre del passat 2022 que el consistori s'ha posat a treballar per tirar endavant el Pla D'Igualtat 

El proper 8 de Març serà una data senyalada però hem de recordar que la lluita per la igualtat de drets ha de ser diària i ininterrompuda. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar